maanantai 20. elokuuta 2012

metsä/meri

Mulla alkoi tänään tehotreeniviikko siis... eli pitää sisällään reilusti treeniä, ei mitään normaalista poikkeavaa sellaista tosin, mutta sillai back on track-tyyppisesti! Aamulla lenkkeilin nuorimmaista työntäen rattaissa taas sen saman lenkin, missä aiemmista tiedoista poiketen onkin 5 kunnon ylämäkeä (eikä siis vain neljää). Päätin sitten jossain kohtaa ottaa ilon irti koko lenkkeilystä ja vetäsin kolme viimistä ylämäkeä juosten... Olin kuin paloauto jonka kyljistä valuis vettä! Mutta olo oli mitä mahtavin! Huomasin, että ylämäessä rattaita työnteässä vedin itseni helposti aivan kasaan, mutta tästä täytyy päästä eroon. Sen verran kuollut olin, että joutunee tälläsen intervallitreenin ottaa lenkkeihin mukaan useamminkin, niin kivaa se oli! Illalla sitten salille tai ainakin joogaan... mutta kun isi ei jääkkään ylitöihin ja keksii, että lähdettäisi luontopolulle... ja äitillä on tehotreeniviikko meneillään niin mitäs siitä syntyy?

Äiti ottaa kaiken ilon irti raittiista ilmasta. Metsässä voi tehdä kuulkaas ihan kunnon treenin!

Alkuun voi kirmata lapsen kanssa kilpaa ylämäkeen



Voi myös kipittää vauhdilla noita "rappuja" ylös


Voi vähän lapsettaa ja hyppiä puiden yli

Voi kuunnella lasten juttuja dippaillessa ojentajia

Ihan vaan siksi, että uskotte mun oikeesti jotain tehneen, enkä vaan leikkineen "mallia"... ja tekniikka kärsii!

Voi punnerrella kiviä vasten

Kävellä pyöreillä kivillä, jotta nilkat saa kivaa treeniä epätasasesta alustasta

Ranskalaisia kivi painona

Lankuttaa vaikka näin kivellä seisten kyynärpäiden varassa

Vähän vatsalihaksia

Ja lankkua toisella tavalla... pitäiskö jo kuitenkin sanoa staattista pitoa! ;)

Nousua kivelle, jalat ja peppu tykkää!

Kiveä vasten chillailua, tai reisien poltetta.

Kyykkyjä on paljon mukavampi tehdä kun on kaunis maisema mitä katsella.

Ai kato, voi dippailla lisää!
Tai sitten voi kiivetä isoille kiville, leikkiä kiipeilijää, alas tullessa voi mieheltä kysyä, et onko tää se hetki kun äiskä alottaa parkourin? ;)

Tai jos ei muuta halua niin voi venytellä ja nauttia maisemista.

Lisää venytyksiä.

Tässä ei kyllä paljon maisemia katsella, mutta olo on mukava.

Täytyy muistaa venytellä myös jalat hyvin... ja näyttää idiootilta! :D
Loppuun voi vetästä ton 26kiloa pientä miestä selkään ja nousta kiviset raput ylös.

Että ei pöllömpi päivä ollenkaan! Jotenkin ton lenkki-treenin jälkeen olo oli ihan sellanen niinkun ei olis varsinaista lihaskuntoa tehnytkään kun mieli yksinkertasesti oli niin hyvä! Ja olihan mulle tietysti parasta treeniseuraa ikinä, et ehkä se helpotti oloa! 

Tässä nää tekis kyykkyjä äitin kanssa!

"Äiti, et pysty samaan!?!" Ai, punnertamaan yhdellä kädellä? No juu, en! ;)
Kiva, jos jaksoit lukea tänne asti! Ne jotka ei vielä tiedä, niin kuvia saa isommaksi niitä klikkaamalla... eli ainakin äiti, näin voit tehdä eikä tartte ihmetellä kun kaikki on niin pienenä täällä! :) Ja siis tietenkin kaikki nekin, jotka tahtoo löytää kaikki mahdolliset tekniset virheet mun kuvista... ;) Nyt unille, että jaksaa aamulla salille... mies tekee pari seuraavaa yötä töitä... ja mie kasvatan sillon univelkaa kun en osaa nukkua ilman tuota rakasta! :) Silly me!

5 kommenttia:

  1. Voi hitsi miten komeat treenausmaisemat! Eikä kelikään näytä olevan pöllömpi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Välillä sen unohtaa itsekin mien ihana on asua rannikolla, aivan meren ympäröimänä. Ja eilen tosiaan saatiin nauttia taas aringosta, tänään puolestaan ei. Rakastan näitä syksyn aurinkoisia kelejä, kun on tavallaan leppoisan lämmintä, mutta silti kirpeää. :)

      Poista
  2. Hienoja kuvia ja mainio idea tuo :)

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus, kyllä tämä taas muistuttaa siitä, ettei aina tarvi olla kalliita kuntosalivempeleitä täyttä treeniä varten. Luonto taitaakin olla se ihan paras kuntosali! :D Voi kun tulis kesä pian!!!

    VastaaPoista
  4. Joo, näitä kuvia katsellessa tulee itsellekin ikävä kesää, vaikka piän kyllä kaikista suomen vuodenajoista... Tänä vuonna odotan kesää erityisesti noiden liikuntojenkin takia, ihana päästä metsälenkille jne... :)

    VastaaPoista