lauantai 29. syyskuuta 2012

40senttiä painoa lisää

No niin, "ensimmäinen" ISO tavoite saavutettu ja tänään oli SUUREN (vai pitäisikö sanoa pitkän) palkkion paikka. Kaksi vuotta haaveilin ja tavoittelin jotain, mikä inspiroi ja motivoi huimasti. 20kiloa painoa tippui, olo parani ja oli aika uusia hiukset täydellisesti.

Tästä lähdettiin, tänään aamupäivällä.

Ja kolmen tunnin kampaajasession jälkeen päädyttiin tähän.

Voin kertoa, että odottaminen kannatti ja sain ERITTÄIN mieleisen palkinnon tänään. Hiuksiin siis tuli lisää pituutta, lisät on n.40senttiä pitkät ja hiukset mielettömän paksut. Minä tykkään, mitäs mieltä te olette? 


Iloa ja hyvää mieltä teidänkin viikonloppuun. :)

6 kommenttia:

  1. Vau! On kyl hienot, mut mulla kyl kestää hetki totutella siihen, että sulla on noin pitkät hiukset! :D Nyt kävi entistä enemmän kaduttamaan oman tukan leikkaaminen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kyllä tähän totutteluun menee itselläänkin aikaa... Kaikki liikkeet tän tukan kanssa on vielä sellasia idiootin liioteltuja, kun yrittää suojella sitä jäämästä esim. ovien väliin tai selän ja penkin väliin... ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. Oon kyl itsekin tosi tyytyväinen.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Juu... kummasti hymyilyttää aina kun katsoo peiliin (tai näyteikkunan lasiin, tai ihan mihin tahansa mistä vähän peilikuvaansa voi nähdä)! ;)

      Poista