perjantai 28. syyskuuta 2012

Ai mikä päivä?

Viikko on vierähtänyt ihan hurjaa vauhtia, eilen tajusin, että perjantaihan se sieltä jo kolkuttelee. Hyvä niin, viikonloppuna haluaisin hieman nukkua ja ladata akkuja, laittaa kotia kuntoon ja hinnoitella kirppiskamoja. Viikonloppuna myös rentoudun hieronnan ja kampaajan parissa, mutta niistä lisää sitten myöhemmin ja ehkäpä jotain kuviakin pitää uusista hiuksista laittaa.

Viikko on sujunut ihan ok. Salilla en ole käynyt, mutta yksi rauhallinen vaunulenkki, yksi kuntonyrkkeily ja kaikki tanssitunnit olen vedellyt menemään. Olo on edelleen hivenen flunssainen, aamuisin niistän ja yskin noin vartin ja sitten saan ääntä tulemaan ja voin toivottaa lapsille hyvät huomenet. Päätin kuitenkin, että treenailen silti omaa kroppaa tarkasti kuunnellen ja jos tauti iskee kunnolla päälle niin sitten pidän lepotauon. Tämä flunssa ei ole tuntunut tästä etenevän mihinkään suuntaan ja jos olisin pitänyt lepoa olisin kohta makaillut jo kolme viikkoa, eikä tilanne todennäköisesti olisi mitenkään erilainen.

Tässä siis tätä viikkoa

Bodycombat jätti mut vähän viileäksi sunnuntaina, mutta sitä seurannut lihasarkuus puolestaan kieli siitä, että on se tehonnut. Ja en minä tietenkään sitä kieltänytkään etteikö se olisi tehokasta, ei vaan sillä hetkellä tuntunut minulle sopivalta. Näin jälkikäteen olen kuitenkin ajatellut antaa hommalle toisen mahdollisuuden jossakin kohtaa, kun tulee sopiva ajankohta. Combatia menee vain mun salilla sellaisina ajankohtina etten sinne pääse, harrastukset haittaa harrastuksia. Keskiviikon nyrkkeilyn ja eilisten tanssituntien jäljiltä mulla on ojentajat aivan kipeinä, hyvä jos kädet jaksaa nostaa hartiatason yläpuolelle. Eilen tanssitunnilla sain myös jokusen mustelman, lähinnä polviin ja lonkkiin... laskeskelin, että noin parisenkymmentä jälkeä löytyy, mutta on se tanssiminen vaan niin ihanaa.

Tänäänhän oli myös punnituspäivä, viikossa oli lähtenyt 600g ja nyt pudotusta oli tasan 20kiloa! Siitä ihan innostuneena asetin itselleni tavotteita, seuraavien neljän viikon aikana paino saisi tippua 1,3kg ja mitoista tulisi kaikista lähteä 1-2cm paikasta riippuen. Painotavoitteen laitoin ihan tarkoituksella noin maltilliseksi, koska lopullinen tämän vuoden tavoite on nyt 3,4kilon päässä ja haluan tuon määrän lähtevän vain ja ainoastaan rasvasta. Tämä mun painon putoaminenhan on ollut tähänkin asti ehkä hieman liiankin maltillista, joten en tässäkään kohtaa tee siihen suurta muutosta. Mittojen pienenemisenkin asetin maltilliseksi, koska samalla haluaisin saada sitä lihasta. Eli tulevan kuukauden teemana on hankkia lihasta ja kadottaa rasvaa. Ihan kun se eroaisi kuluneista kuukausista jotenkin, nyt vain asetin itselleni todelliset ja konkreettiset tavoitteet.

Ja sitten perjantain kunniaksi, maailman ärsyttävin biisi, mikä kuitenkin saa jalan vippaamaan ja treenin kulkemaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti