sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Juhlia

Eilinen päivä meni taasen ihan juhliessa... ensin vietettiin mun isoäidin 85 vuotispäiviä ja sitten illansuussa me lähdettiin miehen kanssa vielä ystävin hääjuhlaan. Jälkimmäiset juhlat oli enemmänkin illanistujaiset ystäväporukan kesken ja myönnetään, että tänä aamuna hieman ennen kuutta kömpiessä kotiin tuli mielen, että olisihan sitä hieman aiemminkin voinut tulla. Toisaalta, ilta oli aivan mielettömän mukava ja oltiin tämän tuoreen pariskunnan kotona -syötiin, juotiin, naurettiin ja tanssittiin. Joten ilta ei ollut ollenkaan huonompi, eikä morkkistakaan siltä osin ole. 

Face & Hair

Päiväjuhlien look

Tää oli ainut kuva illalta minkä musta viitsii julkaista.

Nyt alkaa olemaan juhlat juhlittu tämän kesän/syksyn osalta, joten nyt voidaan taas tosissaan keskittyä siihen olennaiseen. Vaikka onpahan nämäkin elämän pienet piristäjät ihan tervetulleita toisinaan. Laitan tähän loppuun vielä kuvan mun omista ihanista leipuriapureista, toivottavasti tää kuva tuo hieman iloa sinunkin sunnuntaihin. Me lähdetään nyt anoppilaan saunomaan kunnon puusaunaan, pelastus! ;)


2 kommenttia:

  1. mulla saattais olla susta muutama muukin ihan kelponen kuva :) ja niitä muitakin kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Juu, niitä varmaan löytyy... laittele ihmeessä tulemaan, kunhan muutto-/remonttipuuhilta jossain välissä ehdit. :D

      Poista