torstai 15. marraskuuta 2012

Dear Santa!

Tämä elämäntaparemontti on muuttanut mua ihmisenä jongin verran.... se heijastuu kaikkeen ja kokoajan jopa kaupallisessa mielessä. Aiempina jouluina olen aina haaveillut aattoillasta uusi kirja kädessä, vihreät kuulat ja glögi herkkuna sekä uusi yöpuku päällä. En edelleenkään sano ettenkö haaveilisi tästä tai niistä GreenGaten kupeista ja kipoista joita tykkään keräillä. Mutta tänä vuonna katseet kohdistuu myös johonkin muuhun.

Nimittäin liikuntaan ja sen tuomiin tarpeisiin. Ja enenevissä määrin niihin aattoa seuraaviin päiviin, jolloin ollaan kaikki perheenä yhdessä. Samoin lahjatoiveet (enemmänkin haaveet) ovat täysin erilaisia. Kirjoitin jo syyskuussa täällä asioita, joita tarvisin ja edelleenkin ne on ostoslistalla. Nyt haluamis/tahtomis/tarvitsemis-listalle ovat nousseet myös luistimet. Siis perinteiset kaunoluistimet, sillä tälläisiä en omista... kamala myöntää! Lasten kanssa olisi kuitenkin ihana päästä jäälle... mies on tähän asti hoitanut isomman jätkän luistelu-opetuksen, mutta nyt näitä on kaksi, enkä usko miehen käsien enää riittävän. Ja muistan sen, että tykkäsin luistelusta, silloin kun sitä vielä kavereiden kanssa harrastin ajassa ennen lapsia. Apua, osaisinkohan enää edes luistella!!!

Kuva Google

Tämän lisäksi listalle nousee vähän väliä urheiluvaatteita. Toki usein toistuva liikunta kuluttaa vaatteita, mutta myös pienenevät mitat luovat oman osansa. Onneksi monia housuja ja paitoja saa helposti pienennettyä saumurilla, mutta esimerkiksi urheiluliivit ovat toista maata. Niitä ei ihan niin vaan pienennetä... plus, että vaikka omaan näitä melko ruhtinaallisen määrän, alkavat ne jossain kohtaa vain "lahota" ja nyt aletaan elelemään just sitä vaihetta...

Kuva Nike

Joten rakas Joulupukki, älä tuo mulle urheiluliivejä kun et tiedä kokoa... äläkä luistimia kun nekin pitää sovittaa! ;) Mutta tuo mulle vaikka lahjakortti urheiluliikkeeseen. Niin ja se kirja (joka voisi olla vaikka tämä) ja ne vihreät kuulat. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti