lauantai 24. marraskuuta 2012

JO KOLMAS TÄNÄÄN!

Voi mua! Häiritsen teitä kaiken aikaa... toisaalta, eihän teidän tarvi näitä lukea tai täällä edes käydä, jos ette tahdo. ;) Ens viikolla kuitenkin on NIIN kiire, että luulen postauksia tulevan vähän, mikäli yhtään... joten sitten teillä on aikaa lukea näitä. :D

Tätä en kuitenkaan voinut olla jakamatta teidän kanssa ja HETI... tylsyyksissäni kaivoin vaatekaapista mun tavoite-farkut! Nää on siis ostettu mulle reilut 4vuotta sitten kun olin silloin hoikimmillani. Kertaakaan en farkkuja ole käyttänyt, sillä ne ei koskaan ole mahtuneet päälle kunnolla. On ne vieläkin reisien kohdalta hieman kirrat, mutta, mutta... 



Onhan noi tollaset farkut, että en tiedä tuleeko noita ikinä laitettua ihmisten ilmoille, mutta jokatapauksessa pääasia on se, että ne MAHTUU PÄÄLLE! Vaikka näytänhän mie noissa edelleenkin aika pökkelöltä... Ja just tänään sanoin miehelle, että voisko kaikki ihmiset aina vaan pitää päällä treenivaatteita... niissä on hyvä olla ja kaikki ihmiset (tai ainakin suurin osa) näyttää niissä kivoilta... Niin ja koska itse pidän itsestäni enemmän treenivaatteissa!
Noh, mutta tän pidemmittä puheitta... täytyy ehkä hankkia uudet tavoitefarkut... ;)

4 kommenttia:

  1. Löysin Annan blogin kautta blogisi!
    Istuvat farkut oot löytäny. Treeni tsemppauksia!!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit. :)
      Ja joo, itsekin hämmästyin kun vedin farkuta jalkaan ja ne ylipäänsä meni kiinni ja istukin vielä noin hyvin. Ja kiitokset tsempeistä! :)

      Poista
  2. Mulla on muuten noi samat farkut kaapissa :) taitaa olla samaa käyttötarkoitustakin varten, jos vielä joskus :) sulla on kyllä ihan mahtava matka takana, ja se näkyy hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivat farkut silloin, enää en ehkä oikein tiedä! ;) Kiitos.

      Poista