tiistai 20. marraskuuta 2012

Tiivistetty tiistai!

Parina aamuna kurkkua on kuristanut ja keuhkoissa ollut outo olo! Tänä aamuna nekku vuotaa ja hivenen yskittää! Perkule!!! Lähden kuitenkin salille, mulla kun on tänään se jo kerran peruuntunut Fustra-tunti! Ja illalla tanssitunnin veto. Jos nää ei puhkase tätä tautia kunnolla niin sitten sen ei ollut määrä saapua tähän kroppaan olleskaan. Ja jos se puskee päälle niin en ehkä ala yhtään mitään! Tuntuu, että tässä kropassa on pakko olla joku valuvika, kun koko syksy on mennyt enemmän tai vähemmän sairastellessa. En sitten tiedä voisko tää johtua jostain ylikierroksista, mitkä laskee vastustuskykyä vai mistä. Ihan tyhmää ja inhottavaa tää siltikin on! Ikävintähän tässä toki on se, että myös lapset yskii... eli ehkä tämä syksy vaan on tuonut meidän perheeseen jonkun järjettömän sitkeän taudin, joka kiertää ja kiertää je kiertää...




Mutta kaikesta huolimatta ruokapäiväkirja tässä pikkuhiljaa etenee... ja ensimmäinen osa siitä luvassa mahdollisesti jo huomenna.

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä! flunssat tooooosi tylsiä...:( jaksan odotella ruokapäiväkirjaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ja niin on, toivon selättäväni tän vuotavan nenän tästä äkkiä poies. Ja ei sitä ensimmäistä osaa tarvinut odotella edes kauaa... ;)

      Poista
  2. Laitahan raporttia Fustrasta, kun ennätät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tulossa on! Mutta todennäkösesti vasta huomisen toisen tunnin jälkeen. :D

      Poista