perjantai 25. tammikuuta 2013

Elämän pieniä iloja!

Joo-o perjantaissa elellään taas... en oikeasti voi edelleenkään tajuta kuinka vauhdilla nää viikot vierii! Ihan kohta on jo helmikuu! Tää viikko on kulkenut ihan mielettömällä draivilla, alkuviikon sairasteluista ja hivenen unettomista öistä huolimatta... nyt alkaa kaikki näyttämään paranemisen merkkejä ja pikkuisimmankaan nenä ei vuoda enää läheskään siihen malliin kuin alkuviikosta. Muhun ei (toistaiseksi ainakaan) ole tarttunut mitkään taudit! Ja varmaan osittain sen suomilla voimilla olen paahtanut ja painanut tän viikon menemään! Energiaa on tuntunut olevan vaikka muille jakaa ja hyvä mieli on vallannut kaikki ajatukset!

Ruokailut on pysyneet hanskassa oikein hyvin! Kohtahan on taas 4viikkoa mennyt tätä mun sokeritonta ja herkutonta aikaa! Ja ei oikeastaan ole edes tehnyt tiukkaa taas niiden ensimmäisten päivien jälkeen... kummasti siihen tottuu ja kun ei anna itselleen lupaa syödä ylimääräisiä niin ei niitä kyllä sitten varsineisesti tee edes mieli! Ja eilen löysin jääkaapista joulukuun puolessa välissä saadun Kismetin, minkä olen siis aivan kokonaan unohtanut sinne... Ei oo meinaan KOSKAAN ennen päässyt tällästä tapahtumaan... siis, että MINÄ oln unohtenut jonkun suklaan olemassaolon!!! ;) Helmikuun lopussa mies on kuitenkin luvannut viedä mut ulos syömään ihan kahdestaan, joten ehkä mie silloin sitten taas herkuttelen hieman! Enemmänkin tuossa on ideana se, että saadaan olla pitkästä aikaa ihan kahdestaan... joten voi olla et syödään kotona ja katsotaan vaan joku hyvä leffa! ;) Mutta mitä sitä on sitten tullut syötyä tässä parina päivänä... 

Täysjyväspagettia, tonnaria, maissia, kesäkurpitsaa ja paprikaa
Samaisia kasviksia kuin edellä, jauhelihapihviä, perunamuusia ja kuukkakaalipuretta

Eilisen aamupala... kananmunanvalkuainen, ruispuuroa + banaania, mustaherukoita, pellavansiemeniä ja raejuustoa! Kunnon buusteri siis ennen salitreeniä!
Herkutteluiltapala! Rahkaa + banaania, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja mehukeittoa! NamNam!

Ja ruuasta päästään kätevästi treenailuun... Kertokaas mikä se on se sellanen juttu, kun vielä 4tuntia salitreenin jälkeen ei meinaa saada perunakattilasta kaadettua vesiä pois ja seuraavana aamuna jopa kahvikupin nostaminen tuntuu lihaksissa??? Noh, sehän on meitsin pirun hyvä eilinen yläkropan treeni!!! Siis MIELETÖNTÄ tuntumaa saatiin eilen... ja sitähän minä hainkin! Olen aina ollut huono käsivoimistani, mutta kyllä näistäkin alkaa jo jotain papua löytymään, kun tosiaan vertaa lähtöpisteeseen! Seuraavanlaisella setillä mentiin:

Viparit maaten (eli rinta): 7kg x 10toistoa/3sarjaa
Pystypunnerrus: 7kg x 10toistoa/3sarjaa
Viparit seläntakaa sivulle: 4kg x 10toistoa/3sarjaa
Ojentajadippi jalat bosun päällä melkein suorana: 3 x 10toistoa
Hauiskääntö: 7kg x 10, 8kg x 8, 8kg x 10
Ojentajat laitteessa: 12,5kg x 6toistoa/3sarjaa (tässä kohtaa alkoi jo tuntumaan melkosesti)
Hauiskääntö laitteessa: 12,5kg x 10, 15kg x 8, 15kg x 5 (ei yksinkertasesti noussut enää)
Rintaprässi: 17,5kg x 10+8+6

Loppuun kävelin hyvinkin määrätietoisesti leuanvetolaitteen luokse, vaikka kädet olikin tässä kohtaa jo ihan narua! Mie NIIN ylitin itseni taas, koska se vanha minä olis kyllä viimeistään tässä kohtaa lähtenyt kotio, mutta minäpäs en luovuttanut. Leuanvedossa meni vielä 57kilolla vastapainoa toistoja 9+7+5... tässä kohtaa viimeistään olisin ennen luovuttanut, mutta muutamat teidän lukijoiden kommentit päässä pyörien päätin haastaa itseni! Vetäsin painopakkaan 50kiloa painoa ja pusersin kuin pusersinkin tällä painolla kaiken tämän päälle vielä 2toistoa!!! Noh, sen jälkeen oli olo mitä mahtavin ja käsissä ihan kiitettävä polttelu! MUTTA MIE TEIN SEN!!! Vaikka vaan kaksi toistoa, mutta MIE tein ne!

Salitreeni veti suupielet korviin ja olon mitä mahtavimmaksi! Siitä päädyttiin vielä Huuman "aamupalalle" syömään puurot lasten kanssa... ja sitten saatiin viikon paras idea lähteä ulkoilemaan, ensimmäisen kerran kunnolla tällä viikolla! Mentiin jäälle kävelemään ja ilma oli MITÄ IHANIN! Tässä teille oikein kuvallisia todisteista ilman ihanuudesta ja meistä! ;)

Toi saari me kierrettiin


Mikä IHANA valoilmiö

Laivakin me bongattiin

Mmm-mmm

NIIN KAUNISTA! Ja ihanaa!
Ei, se ei ole DarthWader, vaan minä! ;)

Ja sit oli tää peikonpoika!

Ja tää Mörrimöykky

Illalla sitten suuntasin vielä pitämään tanssitunnin ja omalle tanssitunnille... Noh, ette varmaan ikinä arvaa mihin lihasryhmään tämän tanssitunnin lihaskunto-osioa painottui!?!?!?! Noh kyllä, käsiin... eli vähän punnerruksia ja ojentajia! Oli meinaan tän äiskän voimat aika kateissa ja polttelu käsissä taattu! ;) Mutta kyllä maistui illalla uni!!! 

Tänään luvassa "vain pientä" Hypoxia ja ystävän tapaamista! Huomena viikon viimeinen salitreeni, johon olen vähän suunnitellut tekeväni muutoksia, koska nyt on PAKKO saada samanlaisia tuntumia tuonne keskivartaloonkin ja kunnolla tehostettua vatsojen ja selän lihaksiston tekemistä! Sunnuntaina onkin sitten bodyjamin vuoro ja kunnon sunnuntaibileet siis luvassa!

Moikka muruset ja Hyvää viikonloppua!

Miten teidän viikko on mennyt ja mitä suunnitelmia viikonlopuksi?

6 kommenttia:

  1. Miusta tuntuu, että siun motivaatio herkuttomaan ja sokerittomaan oikein kasvaa, kun näät itsekin sen miten hyviä tuloksia saat jatkuvasti aikaan! :) Miksipä niitä hidastamaan!

    Viikonloppusuunnitelmiin kuuluu taas kouluhommia, kavereiden näkemistä ja treeniä totta kai. Eli ihan perusmeininkiä :) Oikein ihanaa viikonvaihdetta, nauti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmastikin, ja se hyvä olo minkä tää herkuttomuus tuo! Mut kyl mie jatkossa meinaan siltikin silloin tällöin herkutella, sillai sopivassa määrin kohtuudella ja harvoin! Mut tavallaan se herkuttelukin on muuttanut muotoaan, koska nykyään herkkua on esim.dippivihannekset tai just tuo rahka-hässäkkä! Sit sitä suklaata jne. voi syödä vaan tositosi harvoin, mut sillon se varmasti maistuukin erityisen hyvältä! Ymmärsiköhän tästä mitään? ;)

      Kuulostaa hyvältä ja rentouttavalta tuo sinunkin viikonloppu... Ihanaa viikonloppua sinne myös! <3

      Poista
  2. Kauan muuten veditte saaren ympäri... Mä voisin lähteä taas haastamaan itseni ton jään kanssa kunhan meidän lämpöpaukkaus viilenee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Viljami käveli koko matkan ja sit piti välillä ihastella tykkejä ni sellanen noin tunti ja vartti siinä meni. :)

      Poista