perjantai 25. tammikuuta 2013

Haastetta!

Anneli heitti mulle jokin aika sitten haasteen ja ajattelin nyt tarttua siihen... Täähän pitäis nyt joillekuille jakaa, mut eiköhän jo lähes kaikki ole tämän tehneet... ;) Mut jos joku ei ole tehnyt niin viestiä tänne suuntaan ja teen sitten niitä kysymyksiä! :D Eli siis tässä tulee 11faktaa minusta ja sitten vastauksia Annelin kysymyksiin! 

1. Tunnen itseni hyvin usein tyhmäksi mieheni seurassa... Siis sillai hyvällä tavalla! Toi kaveri on ihan huikean fiksu ja tietää mitä ihmeellisimmistä asioista mitä ihmellisimpiä nippelitietoja... ;)
2. Mulla on vain muutama tositosi läheinen ystävä ja näitäkin näen ihan liian harvoin kiireisen elämänrytmin ja erilaisten elämäntilanteiden takia... siltikin nämä ihmiset ovat mulle supertärkeitä. Kaveripiiri puolestaan on melkosen laaja.
3. Haaveilen omasta omakotitalosta.... sellaisesta maalaistalosta, mihin vois ottaa kanoja ja tehdä pellonreunaan pienen perunamaan.... ja missä olis miehelle se AINAKIN kahden auton autotalli... ja lapsille paljon tilaa olla ja mennä!
4. Haaveilen myös joskus omistavani Vaaleanpunaisen Cadilladin...
5. Olen aika temperamenttinen... räjähdän helposti, mutta lepyn ihan yhtä nopeesti... yleensä mun ja Tonin riidat loppuu siihen, et kummankaan pokka ei enää yksinkertasesti kestä...


6. Jos joku ei vielä tiennyt niin olen ammatiltani mm. leipuri-kondiittori ja mun toinen blogi käsitteleekin tätä asiaa... tosin sattuneesta syystä tätä blogia päivitän toooooooosi harvoin! ;)
7. Kun sanoin edellisessä kohdassa mm. niin tuon ammatin lisäksi olen käynyt lukion, valmistunut ammattikoulusta pukompelijaksi, valmistunut koulunkäyntiavustajaksi ja lukenut 1,5vuotta sosionomiksi ammattikorkeassa... Ensin musta piti tulla käsityönopettaja ja sitten sosionomi  painottuen lastensuojeluun, mut mikään näistä ei oikein tuntunut omalta alalta...
8. Haaveilen omistavani joskus oman kahvilan, sellaisen terveellisemmän, missä kuitenkin saisin harjoitettua myös kondiittorin ammattiani, eli tehdä esim. tilauskakkuja jne.
9. Haaveilen sellaisesta kropasta, missä näkyisi lihaksia muttei "liikaa"... lihakset siis olis kiva näkyä ilman, että niitä tarvitsee hirveesti pullistella...
10. Tahtoisin joskus kolmannen lapsen... Mutta pelkään uutta raskautta ja sitä, että vanhat tottumukset ja tavat palaisi päälle uuden raskautumisen myötä. Pelkään myös sitä, että aika hyvin palautunut vatsanahka ei enää sitten palautuisikaan. Onneksi tämä asia ei nyt ihan just ole ajankohtainen!
11. Oon tosi kova puhumaan ja mulla ei todellakaan ole mikään maailman hiljaisin ääni... :D

No Hellou!

Ja sitten niitä vastauksia:
1. Mikä motivoi sua liikkumaan? Oma hyvä olo ja se, kun näkee tuloksia ja edistymistä
 
2. Mikä on ollut suurin haasteesi elämässä? Varmaan se, että olen ylipäänsä selvinnyt edeltäneistä 6vuodesta ihan suht järjissäni. Raskaus - babyblues - isän kuolema - toinen raskaus - hieman lievempi babyblues - laihdutus/elämäntaparemontti... Koko setti on ollut aika rasittava, vaikkakin näin jälkeenpäin katsottuna todella voimaannuttava. Musta ei ikinä olisi tullut näin vahvaa, jos en olisi käynyt tuota kaikkea läpi.
 
3. Kuka on suurin arjen idolisi? Oma äitini, kestää ja jaksaa vaikka mitä ja on silti aina ja kaiken aikaa aivan mielettömän yltiöpositiivinen <3
 
4. Liikutko tavoitteellisesti vai puhtaasti omaksi iloksesi? Sekä että. Toki oma hyvinvointi ja liikunnan tuoma ilo on ihanaa, mutta kyllähän noita tavoitteitakin täältä löytyy.
 
5. Mikä oli ensikosketuksesi liikuntaan? No, ihan alunperin ekaluokkalaisena koulun liikkatunnit ja jalkapallo, mitä pelasin silloin vuoden! Sitten 12vuotiaana löysin oman lajini eli tanssin. Ja toki nyt muutama vuosi sitten löysin kaikki ryhmäliikuntatunnit, joista nautin... unohtamatta viime vuoden toukokuuta, jolloin otin oman PT:n kolmeksi kuukaudeksi ja hän sai mut innostumaan salitreenailusta ihan täysillä!

6. Mikä tekee susta onnellisen? Oma perhe ja läheiset... Hyvä ravinto ja liikunta... Oma koti... Itsensä ylittäminen ja kaiken aikaa paraneva itsetunto.

7. Minkälainen treenimusa motivoi sua parhaiten? Mun musiikkimaku on NIIN vaihtelevainen... diggailen vähän kaikkea Suomi-räpistä aina Metallicaan asti... et riippuu todella paljon mikä milloinkin! Kuitenkin biisissä pitää olla hyvä biitti ja/tai mielettömän hyvä sanoma... tai sitten mielettömän hyvät muistot biisiin liittyen.

8. Urheiletko mieluiten yksin vai yhdessä? Sekäettä tässäkin. Salilla tykkään vetää napit korvilla omaan suoritukseen keskittyen, mutta siltikin olisi ihana saada toisinaan sinne seuraksi joku muukin kuin oma mies... Yhdessä tekemisessä on aina vaarana, että aletaan juoruamaan, mutta jos päättäis lähteä ihan oikeasti treenaamaan kunnolla, niin kyllä silloin toisesta saa paljon voimia. Ja lenkit on aina kivoja yhdessä, etenkin kun yleensä teen ne yksin... ;) Ja tietenkin ryhmäliikuntatunnit ja tanssitunnit ei ole mitään yksilölajeja...

9. Haluaisitko muuttaa jotain elintavoissasi? En oikeastaan tällä hetkellä... niin paljon on jo muutettu ja huikeasti on parannusta tapahtunut, että mennään nyt tällä hetkellä näillä.

10. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? Toivottavasti oman "terveys"kahvilan onnellisena omistajana (ja ravintovalmentajana)... ja kolmen lapsen äitinä ja tuon ihanan miehen vaimona... 
 
DoDii!
 
Siinäpä ne, paljastuksia minusta ja meistä! :)

2 kommenttia:

  1. Mie voin lähtee tuoon faktojen kasikohtaan siun yhtiökumppaniks - samanlainen "salainen haave" on nimittäin itellänikin ollut jo piiiiiitkään :)

    VastaaPoista