maanantai 28. tammikuuta 2013

Tilastotiedettä!

Minähän rakastan kaiken maailman tilastoja ja kaavioita ja listoja ja kaikkea ihanaa! No, tässä teille yksi sellainen, eli viime viikon liikunnat!


Kuvasta puuttuu siis taas tälläkin kertaa Hypoxit, joita oli tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina! Liikuntaa yhteensä (ilman Hypoxia) n. 9h. Aika hyvin etten sanoisi! 

Näkymä kapselista

Tänään sitten taas olin Hypoxissa ja nythän oltiin puolessa välissä mun "kuuria", eli 6 käyntiä takana ja 6 edessä. Kuluneet 2 viikkoa on kyllä mennyt ihan hujauksessa! Tänään oli jännittävien välimittausten aika! Etukäteen ajattelin ettei niitä senttejä ehkä ole ihan hirmusesti kahdessa viikossa lähtenyt, mutta tulokset olivatkin aika hyvät! Vyötärön kapeimmalta kohdalta oli hävinnyt 1,5cm, mutta Pauliina epäili ettei tämä ole ihan todellinen luku, vaan, että joku mahdollisesti turvottaisi vatsaa siltä seudulta tms. Navan kohdalta oli lähtenyt 3cm, lantiolta 3cm, takamuksen kohdalta 4cm ja takamuksen alta eli ns. reisistä yhteensä oli kadonnut 3cm... SIIS KAHDESSA (2) VIIKOSSA! Joten, kyllä! Se vaan toimii! Ihokin on tuntunut huomattavasti pehmeämmältä ja sileämmältä! Vertailukuvia tosin otetaan vasta "kuurin" loputtua.

Ja koska tulokset on olleet niin hyviä niin tehojakin on sitten vähän lisäilty...


RPM tarkottaa siis mun "vauhtia", yli 80 ei saa mennä ettei tee liikaa töitä lihaksilla... Watt on vastus (kai)... Time nyt ilmiselvästi on aika ja VACUUM on siis alipaineen määrä, se menee vuorotellen plussalle ja miinukselle... Miinus tarkottaa sitä alipainetta ja ennen se oli 20 ja viime perjantaina se lisättiin tuonna -25... Ja voin taata teille, että TUNTUU!

Loppupäivä meneekin vettä tankkaillen ja ihan rauhallisesti ottaen. Mietin tuossa äsken, että onpas ihana kun tänään ei enää tarvitse lähteä minnekkään sen kummemmin. Voin vain jumittaa lasten kanssa kotona ja nauttia joutenolosta. Joskus sekin tulee tarpeeseen ja nyt just tää suunnitelma kuulostaa tositosi hyvälle! 

Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hei, missä olet käynyt saamassa sitä hypoxia? kiinostaa kokelemaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie käyn Kotkassa Hyvinvointikeskus Huuman yhteydessä olevalla Hypoxi studiolla... Tää on siis mun salin yhteydessä oleva paikka. Ja ainakin meillä voi käydä ensimmäisen kokeilukerran ilmaiseksi ja se ei vielä velvoita sua mihinkään, muiden studioiden käytännöistä en kyllä tiedä. :)

      Lisää studioiden tietoja löytyy: http://www.hypoxi.fi/Ota_yhteytta.html

      Poista
    2. Kiitos mutta vähän väärällä paikkakunnalla... mutta löysiin espoosta saman nettisivun kautta :-)

      Mulla on jo mennyt -30 kg (2 lasta) ja nytt viimeset 10 kg jäljellä, niin tovotavasti tämän + treenit ja dietin kansa menisi paremin. Mitä dietti ruoka olet itse seuranut?

      Kiitos

      Poista