maanantai 11. helmikuuta 2013

Näillä mennään!

Maanantai... ihan uudenlainen viikko edessä! Jännä viikko, mitä olen odotellut jo pitkään, en vain tiennyt sen tulevan näin pian ja yllättäen! Tätä viikon alkua siivittää myös se, että pikkumies Veeti puolestaan sairastaa ja kotona siis ollaan neljän seinän sisällä... juuri kun olin ajatellut, että nyt otetaan tätäkin naista niskasta kiinni, niin omaakin kurkkua kaihertaa! Toivotaan ettei tule kunnolla päälle... aattelin illalla jäädä töiden jälkeen vetämään oman salitreenin ja sittenhän sen näkee iskeekö tauti kunnolla vai ei!

Eilisen aptekkireissun saldo!

Eilen en sitten mennyt bodyjamiin... koska nyt mulla on oikeasti hyvä syy! Yksi ihana mies pyysi mua leffaan! Aattelin, et asiat tärkeysjärjestykseen, kun eihän sitä ihan joka päivä treffikutsua saa ja suostuin... eihän sitä koskaan tiedä mitä tälläsestä treffailusta kehkeytyy! Jos vaikka oliskin kyseessä mun elämäni mies! ;))) Hih, no joo, olihan se mun elämäni mies! Käytiin katsomassa 21tapaa pilata avioliitto, et osataan olla jatkossakin pilaamatta tätä omaa liittoa, tänä vuonna kun sitä virallistettua yhteiseloa tulee täyteen se 5vuotta! :D 

Eilen ilma oli sen verran harmaa ja meidän perheen pikkumiesten äänet kateissa jo aamusta (lämpöä tuolle Veetille nousi tosin vasta illalla) niin jätettiin laskiaismäki ihan suosiolla väliin... Ja koska kaupassakin piti käydä taasen tekemässä koko viikon ruokaostokset!

Ai, aika harmaata ja märkää???

Äiskän kauppa-look... koon 31mustat farkut alkaa olemaan jo isot... TAAS! ;)
Ai mitenniin meillä syödään hedelmiä??? Ja isi tahtoi miehekkäämmän sheikkerin ja valitsi samalla meille mansikan makuista Heraa... ;)))
Eilen tein myös yhden ison jutun ja lähetin tänne hakemuksen. Tahtoisin lukemaan ravintovalmentajaksi. Katsotaan kuin naisen käy! Isoja juttuja on siis luvassa tälle vuodelle, jos vain kaikki menee kuten toivoisin! Ja vastahan minä muutama viikko sitten marisin kun ei ollut työtä ja kaikki tuntui vaikeelta näiden asioiden tiimoilta! Ilmeisesti asioilla on vain tapana järjestyä kun oikein kovasti toivoo ja on oma itsensä! :)

O-Ou!


Nyt taidan tehdä vielä makaronilaatikon, lämmittää teetä, kaapata nuo minimuruset kainaloon sohvalle ja alkaa latautumaan työiltaan! Jännää jännää...

T. Hyvinvointikeskus Huuman uusi asiakaspalvelija, Hypoxi-hoitaja Pauliinan toinen käsi! ;)

6 kommenttia:

  1. Parane pian....
    minkälaisia tuloksia olet saanut sen hypoxin kansa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon ettei tämä tauti iskis edes kunnolla päälle! Ja hypoxista lisää juttua tulossa tällä viikolla, niin tuloksista kun muustakin! :)

      Poista
  2. Oot päässy salille töihin?! Kuin huippua!! Onnea ihan älyttömästi, ja eiköhän myös noiden opintojen kanssa onnistu :) Voi vitsi nainen taas kerran siun kanssa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oonkii päässy!!! Se on kuule hyvin huippu-juttu mustakin!!! :))) Ja tonne kouluu kyllä tahtoisin niin kovasti, arvaas vaan olenko monta kertaa katsonut tänään sähköpostin et olisko jotain vastausta jo tullu???!!! Tod.näk. vastaus tulee vasta hakuajan päätyttyä, mut innokas on innokas! ;)
      Niin ja kiitos! <3

      Poista
  3. =)))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄSSÄÄ

    VastaaPoista