sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Rentoa oloa vapaana viikonloppuna

Moikka moi kaikki! Toivottavasti teillä on viikonloppu vierähtänyt yhtä mukavissa meiningeissä kun meillä täällä! 

Perjantaina illan olin ensimmäistä kertaa yksin töissä ja ihan ok meni. Onhan se aina jännää olla yksin kun kaikki on vielä kuitenkin uutta. Onneksi asiakkaat on kaikki tosi kultaisia ja ymmärtäväisiä sen suhteen, että olen vasta aloittanut. :) Huippua edelleenkin olla töissä, tykkään ihan tositositosi kovasti!

Eilen lauantaina sitten vietiin Tonin kanssa lapset hoitoon ja saatiin aikaa kahden... Käytiin vähän ostoksilla, syömässä ja rentoiltiin kotona... Nukkumassa me oltiin jo hivenen jälkeen kymmenen, kun molemmat meinas "sammua pystyyn". Hyvin nukuttu yö, rauhallinen aamiainen ja yhteinen salitreeni! Siitä oli tän pariskunnan laatuaika koostettu. Teki hyvää, vaikka olikin ihan hullua olla kotona ilman lapsia. :) Tässä tulee kaikesta tästä kuvia...


Amarillossa mättöä... kuka nää taas jaksais syödä? Noh, en minä ainakaan kaikkia...


Sunnuntaina aamiainen... huomaa tosi terveellinen paahtoleipä ja Marabou-Philadelphia... ;)))

Uudet kotihousut, Me&I, koko M

Uudet treenipöksyt <3, H&M koko M!!!

Uusi neule ja farkut... sopivan kokoist sellaiset!!! 31tuumaset... Neule M!!!

Joo, shoppailtu on!!! Nyt on taas vähäksi aikaa kaikkea tarpeellista ja sopivan kokoista! Olen edelleenkin ihan hämmentynyt noiden vaatteiden pienuudesta. En oikeesti aina itsekään tajua missä välissä musta on tullut tuon kokoinen! Mutta pikkuhiljaa se pääkin alkaa tän kaiken tajuamaan, ehkä juurikin näiden konkreettisten ostosten myötä! Oma mieli vaan on niin  ihmeellinen, että se toisinaan meitä huijaa! 

Tänään tosiaan käytiin salilla treenailemassa ja täytyy vaan todeta, että HUHHUH!!! Mulla oli vuorossa alakroppaa ja selkää... Mie en oikeesti meinannu pystyä kävelemään ton setin jälkeen kun jalat oli niin makaroonina. Selkäänkin treeni tuntui uppoavan ihan huikean hyvin! Seuraavat kuvat kertoo varmasti enemmän kun tuhat sanaa... ;)

"AI TÄH??? Onko pakko nousta nää raput ylös?"

Palkkari juotu, olo tosi JEES! Ja saunaan...
Ja sitten tajusin TAAS treenatessa, että mun on kyllä pakko saada joku pussukka tolle mun puhelimelle, mistä siis soitan salilla musiikit! Ja lapset haettuamme suuntasimme tiemme giganttiin, mistä mukaan lähti käsipussukka, mikä taitaa päästä heti huomena testiin... :)


No onhan toi nyt vähän kivempi kun, että olen pitäny puhelinta tähän asti rintaliiveissä... Heh! Mie oon varmaan maailman ainoa joka niin on tehny... Toni sanoi etten oo ainut, on kuulemma nähny muitakin... ;)

 Eli täällä on tosissaan nautittu olosta ja elosta! Meidän iskällä alkoi loma... on koko ensi viikon kotona! Aika kivaa! Vaikka minä en koko viikkoa lomailekkaan... Mutta se ei haittaa yhtään! Kunhan isimies on kotona ja saa nauttia olostaan lasten kanssa. Ai niin, mielialaa ei yhtään ole laskeneet uudet olkkarin tyynyt ja viltti, tosta hämmentävästä valoilmiöstä puhumattakaan! ;)

Valoa, ai niin ihanaa valoa!
Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja hyvää alkavaa viikkoa! Lomaillaanko teillä vai joko lomat on vietelty? Onko lomaksi suunnitelmia tai sujuiko loma ihanan rennoissa merkeissä?

4 kommenttia:

  1. Voi ihana Tea! <3 Teillä on kyllä ollut ihan mahtava viikonloppu :) Huippua, että saitte viettää kahdekeskistä aikaa miehesi kanssa!

    ps. Onnea "ämmistä" ;) Näytät hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuli kyllä tarpeeseen... Niin paljon kun noita lapsia rakastaakin, niin joskus olo kahden kesken tekee vaan hyvää! :)

      Ja kiitos Anna ihanainen! <3

      Poista
  2. Oi, yhteinen aika rakkaan kanssa on niiiiin kallisarvoista. Liian harvoin sitä herkkua on tarjolla :/. Onneksi joskus sentään. :)
    Täällä loma loppuu ja huomenna koittaa arki -ihan odotettukin sellainen! ;) Loma oli kiva, mutta kiva on palata töihinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, harvemmin meilläkin, mut nyt tuli tosiaankin tarpeeseen! 2viikkoa ollaan painettu aika stressaavissa merkeissä ja heitelty yläfemmoja ovella kun toinen tulee töistä kotiin ja toinen lähtee töihin... toki tälläistä tää tulee meillä olemaan jatkossakin, mut nää ekat viikot on ollu pikkusen opettelua tähän kaikkeen. :)

      Ja hei, eikös se niin mene, että lomalla on ihanaa, mutta arkeen ja rutiineihin on aina kiva palata! ;)

      Poista