keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ruokaa!

Eilen mentiin ruokailujen suhteen vähän sellaisella mitä kaapista sattuu löytymään-mentaliteetilla. Lounaaksi tein, ei niin kevyttä risottoa ja tomaatti-paprika-punasipulipaistosta... oli muuten namia. Maustoin sitä paistosta ripauksella ruususuolaa sekä lime-pippuri-mausteella. Niin ja päälle tietenkin parmesania, eli ei mikään terveysruoka vaan enemminkin cheat-dayn ateria.

Nam!

Illalla sitten kokeilin ensimmäistä kertaa Annan jo aiemmin kokeilemaa banaanihässäkkää. Ja siis kuinka hyvää voi olla paistetut valkuaiset ja banaani kera jäisten mustikoiden. Ihan taivaallista. En olis oikeesti uskonut, että toi yhdistelmä toimii noin hyvin, mutta muhun kyllä osu ja uppos. Kannattaa kokeilla, vaikka vähän oudolta yhdistelmältä itsestä tuntuiskin. :)

Ihana, uusi tuttavuus!

Näillä täällä siis eilen herkuteltiin... Onko teillä mitään tuollaisia "outoja" makuyhdistelmiä tai muuten mielenkiintoisia reseptejä mitä tykkäätte tehdä ja syödä?

6 kommenttia:

  1. Toi banaanihässäkkä on muuten hyvää! :)
    Mulla ei ehkä oo mitään outoja makuyhdistelmiä, mä nimittäin inhoon makean ja suolaisen yhdistelmää! :D Sikss mä en voi esim. lisätä raejuustoa mihinkään mehukeittojen tai muiden makeiden juttujen sekaan! :D No ehkä tää oli tarpeeks outoo.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mie kyllä luulen ettet ole ainoa joka ei tykkää makeasta ja suolasesta yhdessä. Ja monihan ei voi laittaa raejuustoa puuroon sen suutuntuman takia. ;) Mut musta noi on outoja juttuja... itse kun heittelen sitä raejuustoakin ihan mitä ihmeellisempiin yhdistelmiin. :D

      Poista
  2. Huomenna on kauppapäivä, ja pakko kyllä varmasti napata mukaan bansku ja kananmunia ;) Toi on vain niin-hyvää! :D Kiva, että maistui siullekin :)

    Mie oon kyllä varmasti outojen maku- ja ruokayhdistelmien yhdistelmien mestari :D Esim. rahkan seassa menee ihan kaikki marjoista savuloheen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle ohjeen jakamisesta! :)

      Mie kyllä kanssa tykkään kaikesta mahdollisesta, esim. mandariinilohkot ruisleivän päällä on tosi hyvää! ;)

      Poista
  3. Mun juttu on katkarapuja, niitä voin laittaa kaikkien mukaan :-)

    Vihan myös suolan ja makean sekoitus.

    Toi banani juttu on pakko koikeilla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, täällä ainakin maistui hyvin! :)

      Mulla oli kanssa noi katkaravut yhdessä vaiheessa hirmuinen himotus... mutta luulen, että söin niitä liikaa kun nykyisin turhan harvoin syön niitä. ;)

      Poista