sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ei kahta ilman kolmatta...

Eilen illalla suoritettu venyttely tuotti tulosta ja jalat tuntuu tänään aika vetreiltä... Olo on muuten kyllä aika väsynyt ja nuutunut...

Fiilis kohillaan, mut musta on tullu tollanen keskivartalo-pökkelö!!!

Nähtäväksi kuitenkin jää tuleeko tästäkin päivästä treeni-vapaa, kaikista ennakkotiedoista poiketen. Ja nyt vetoan taas tähän äitiyteen, vaikka tiedän sen osittain olevankin minun kohallani tekosyy. Meidän pienimmäinen rakas on TAAS kipeänä. Korkeassa kuumeessa, eikä meillä ole tietoa mistä tämä kuume johtuu, joten aika varpaillaan on tämä äityli nyt. Eilen alkoi ihan yllättäen, yön jatkui ja jatkuu edelleen... Munhan piti mennä tänään jumppaamaan oikein tuplasti, mutta peruin tunnit, jos jonnekin menen niin ulos lenkille raittiisen ilmaan, se kun on muuten tänään jäänyt "vähän vähemmälle". Äsken tehtiin miehen kanssa banaanipannareita ja oikein herkuteltiin niitä marjojen ja Flora Vispin kanssa, saatiin tuo pikkuinen kuumakallekin syömään edes jotain.

Isi hoiti paistelun

OmNomNom!

Tämän päivän suunnitelmiin kuului myös opiskelu, jonka olen osittain hoitanutkin, mutta vielä pitäisi paneutua lisää ravitsemustieteen ihmeelliseen maailmaan. Lisäksi ollaan yritetty saada asuntoa siivottua ja ollaan me hiukan mietitty ensi viikonlopun tarjottaviakin. Näiden lisäksi minä sovittelin vaatteitani, mutta en oikeen päässyt minkäänlaiseen lopputulokseen... Se kun nyt vaan on niin etten oikein ole ostellut sellaisia juhlavampia vaatteita tähän kropan kokoon, niin pikkusen tuottaa päänvaivaa tuo pukeutuminen. Ja kun en nyt ehkä ihan verkkareissa tai treenitrikoissa viitsisi juhlissani olla, vaikka mieli tekisi... ;)


mm. tälläisiä testailin... molemmat asut tarvitsisi asusteita ja tuo kokomusta ainakin jotkut TOSITOSI ihanat kengät...
Noh, joo... todennäkösesti olen farkuissa, mut ainahan sitä saa kovasti suunnitella... :DDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti