torstai 25. huhtikuuta 2013

Itsensä ylittämistä ja muuta mukavaa!

Nyt se on sitten tehty! Ensimmäinen ulkoilmaJUOKSU! Matkaa kertyi ihan piirun verran vajaa 4km, aikaa meni 28minuuttia, joista kuusi kävelin! Eli juoksuvauhti oli pikkusen nopeampaa kuin mitä juoksumatolla, sen tunsin kyllä! Olen kyllä aivan huisin ylpeä itsestäni! Vaikken koko matkaa juossutkaan niin silti, ne juostut 22minuuttia on melko tarkkaan 20minuuttia enemmän kuin ikinä ennen ulkona juostu aika! Loppupeleissä kävelyä tuli 2minuuttia heti alkuun, että sain pikkusen tuntumaa siihen mitä olen aloittamassa, seuraavat 2minuuttia viisi minuuttia juostuani rankassa ylämäessä kun sykkeet nousivat pikkusen turhan korkealle, sekä puolen matkan tienoilla kun sykkeet kohosivat taas liian korkeiksi, loppumatka sujuikin sitten jo yhtäjaksoisesti juosten. Tämä lenkki kertoi hyvin siitä, että mun kestävyyskunto on melkosen huono, joten tälläinen treeni tulee ihan tarpeeseen. Mutta toisaalta se myös kertoi siitä, että on se kunto kuitenkin jo parantunut, kun näinkin hyvin pystyy juoksemaan. Viimiset parisataa metriä meni kyllä ihan mielettömällä fiiliksellä, kun tajusin oikeasti tehneeni tuon lenkin ja kodin häämöttävän jo ihan muutaman askeleen päässä!

Nämä oli fiilikset ennen lenkkiä!
Ja nää sen jälkeen!
Tänään myös päädyin siihen ratkaisuun, että lähdin tavoittelemaan sitä -30kilon tiputusta juhannukseksi. Se juttu on nyt vaivannut mun mieltä jongin aikaa ja vaikka olen teillekin sanonut ettei paino enää merkkaa niin paljon, niin silti se tuola takaraivossa jyskyttää. Tuon "kolmenkympin" tahdon saavuttaa, sen jälkeen en sitten tiedä mitä tapahtuu. Ja tästä päätöksestä jääkaapin ovesta löytynee lappu (tiedän, olen ihan höyrähtänyt!):


Ja tänää kotiin kannoin mukanani myös Foreverin AloeVera-juoman. Toivoisin siitä apua vatsan kanssa sekä sitä kautta myös esim. ihon hyvinvoinnin. Nähtäväksi jää, saanko minä tuotteesta apua, kertoilen siitä jossain välissä, kunhan ensin kokeilen tuotetta hetken aikaa. Hyvän makuista se ainakin oli, vaikka etkäteen kuulinkin huhuja ettei se ehkä olisi kovin hyvää... sopi mun makuun kyllä. 

Tämä torstai oli ainakin taas toivoa täynnä! Josko tämä lähestyvä kesä, aurinko ja valo muutenkin pikkusen piristäisivät muakin ja tää hetken jatkunut matalalento loppuis pikkuhiljaa. Nyt pyrin kuitenkin pitämään itsestäni kaikin puolin huolta, eli nukkumaan tarpeeksi, syömään hyvin ja oikein sekä liikkumaan sopivasti.

4 kommenttia:

  1. Hyvä Tea! Itsensä ylittäminen on aina niin mahtava fiilis :) Samalla se palkitsee ja motivoi jatkamaan.

    Kivaa viikonloppua teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se tekee! Tänään oikein oli intoa lähteä lenkille! Ja kiitos, kiva se olikin. ;)

      Poista
  2. Hyvä sinä! :)
    Itsekin haaveilen siitä juoksemisesta, mutta pitänee odottaa, että siitepölykausi hellittää.
    Itse käytin varmaan vajaa 1/2 vuotta aloe veraa ja tykkäsin kyllä sen vaikutuksista. Iho oli hyvässä kunnossa eikä muutenkaan mitään moitittavaa ollut. Sitten kun sain tietää olevani raskaana, jotenkin aristelin sen käyttöä (en oikein jälkikäteen tiedä miksi) ja jätin sen pois. Eilen juuri kylpylällä keväthulinoissa oli esittelijä ja mietin, pitäisikö kokeilla taas, mutta harkinta- asteelle vielä jäi.
    :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy tosiaan vielä hetki malttaa sen juoksemisen kanssa... mutta kyllä se "sinunkin aikasi" vielä tulee. ;)

      Ja hei, kiva kun kerroit tuosta sun kokemuksesta... mie vielä odottelen "tuloksia" jonkin aikaa ennenkun sanon mitään suuntaan tai toiseen. :)

      Poista